Mijn account
Categorieën
https://www.craftemotions.nl/nl/over-ce/vestiging
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Hulp nodig? Bel 0344 - 745 037
Zoeken

Zo bereikt u CraftEmotions, komende vanuit:

Richting Rotterdam

-Neem de A15 van rotterdam naar Nijmegen. Afslag ochten, Kesteren, Rhenen (afslagnummer 35). Aan het einde van de afslag bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ochten, u komt dan uit op een rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag. Volg deze weg ongeveer 500 meter en neem de afslag rechts richting industrieterrein 'De heuning' . Volg deze weg en na ongeveer anderhalve kilometer ligt aan de linkerkant het industrieterrein. U gaat de tweede afslag links en volgt de weg totdat u aan uw linkerhand het gebouw van CraftEmotions ziet.

Richting Arnhem/Nijmegen

-Neem de A15 van Nijmegen naar rotterdam. Afslag Ochten, Kesteren, Rhenen (afslagnummer 35). Aan het einde van de afslag bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ochten, u komt dan uit op een rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag. Volg deze weg ongeveer 500 meter en neem de afslag rechts richting industrieterrein 'De heuning' . Volg deze weg en na ongeveer anderhalve kilometer ligt aan de linkerkant het industrieterrein. U gaat de tweede afslag links en volgt de weg totdat u aan uw linkerhand het gebouw van CraftEmotions ziet.

Richting 's Hertogenbosch/Utrecht

-Neem de A2 richting Utrecht. Op het knooppunt Deil volgt u richting A15 Tiel, Nijmegen. Afslag Ochten, Kesteren, Rhenen (afslagnummer 35). Aan het einde van de afslag bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ochten, u komt dan uit op een rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag. Volg deze weg ongeveer 500 meter en neem de afslag rechts richting industrieterrein 'De heuning' . Volg deze weg en na ongeveer anderhalve kilometer ligt aan de linkerkant het industrieterrein. U gaat de tweede afslag links en volgt de weg totdat u aan uw linkerhand het gebouw van CraftEmotions ziet.

 

Industrieterrein 'De Heuning'                                      
Industrieweg 27 
4051 BW Ochten

tel  : 0031 (0)344-745037

Fax : 0031 (0)344-745038
​info@craftemotions.nl

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Privacy | Website door CM Specialist